RINA Tours & Travel. Ghidul tău în România.

20 de ani de experiență pe piața românească.

RINA Tours & Travel este o companie de management al destinațiilor turistice de top în România. Cu sediul în București și birouri în întreaga țară, avem experiența și profesionalismul necesare pentru a organiza orice fel de program turistic, atât individual cât și pentru grupuri. Pachete all-inclusive, tururi clasice, aventuri sălbatice, activități de team building, evenimente oficiale, iar lista poate continua la nesfârșit, pentru că oferim experiențe personalizate. Și pentru că excelența stă în detalii, ne ocupăm de cazare, masă, transport și toate celelalte aspecte ale experienței tale, până la cel mai mic amănunt.

RINA Tours & Travel face parte din RINA GROUP, un actor important pe piața românească în ultimii 20 de ani. În industria turismului, oferim servicii impecabile de mai mult de 10 ani. Doar în industria hotelieră, RINA GROUP - sub numele de RINA HOTELS & RESORTS și TH HOTELS - administrează 7 hoteluri în locații selecte din București, Sinaia și Poiana Brașov.

Credem în

      PARTENERIAT
Fie că ești o agenție de turism care vrea să promoveze frumusețile României sau un turist pasionat, noi suntem un partener pe care te poți baza. Ținta noastră este excelența și facem tot posibilul pentru a-ți oferi tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență de neuitat.

      AVENTURĂ
Oferim experiențe inedite. De la excursii spre cele mai fascinante locații din România, la aventuri în regiuni sălbatice, înconjurate de mituri și folclor, ne place să le oferim clienților noștri amintiri pentru o viață întreagă.

      FLEXIBILITATE
Deși oferim o gamă variată de pachete turistice, tu ai controlul asupra călătoriei tale. Totul poate fi personalizat pentru a-ți satisface nevoile și standardele. Nu facem însă compromisuri când vine vorba de profesionalism și servicii impecabile. Și ne mândrim cu cunoștințele noastre despre cele mai frumoase secrete ale României.