Și papilele tale gustative merită să călătorească.

DiscoverDescoperă nu numai locuri grozave, ci și preparate culinare savuroase. Bucătăria românească este faimoasă pentru armonia dintre diferite tradiții gastronomice. Felurile de mâncare tradițională românească sunt inedite și delicioase, așa că pregătește-te să guști o combinație între arome otomane, germane, sârbești și ungurești. România este faimoasă și pentru băuturile fine, cum ar fi vinul de Murfartlar și diversele feluri de coniac.

RINA Tours & Travel pune la cale cele mai delicioase călătorii prin România. Te invităm să mănânci în cele mai bune restaurante tradiționale și să deguști vinuri în cele mai cunoscute podgorii. Totul se servește cu o garnitură de muzică folclorică, așa că distracția este garantată.

Dacă aventurile gastronomice nu sunt pe gustul tău, ne vom asigura că ai la dispoziție preparatele cu care ești obișnuit, inclusiv mâncare cușer. Avem o experiență vastă și o mulțime de clienți mulțumiți, așa că știm exact cum să fim pe gustul fiecărui turist. Și nu uita că poți mânca la restaurante care prepară mâncare sănătoasă și organică.

Contactează-ne acum pentru o listă detaliată de restaurante. Și vom fi bucuroși să răspundem întrebărilor tale gastronomice.