Pachete turistice incentive pentru companii.

Investiția în pachete turistice care să-ți motiveze angajaţii, partenerii sau clienții este una care cu siguranță va conduce la dezvoltarea afacerii tale. Mai ales dacă experiența este una grozavă și profesionist organizată. Iar când vine vorba de aventură, România este detinația perfectă pentru excursii de succes. Poți motiva, răsplăti succesul, îmbunătăți loialitatea și dezvolta relații de lucru productive. Totul într-o atmosferă de vis care va crea amintiri pentru o viață întreagă.

RINA Tours & Travel organizează excursii individuale sau de grup pentru companii, în cele mai frumoase locuri din România. Te conducem în Munții Carpați, Delta Dunării, Transilvania, Bucovina și pe litoral. Pachetele turistice pe care le oferim sunt create astfel încât beneficiile să fie pe măsura investiției. Lucrăm împreună pentru a găsi soluția care se potrivește cel mai bine cu obiectivele afacerii tale, cu bugetul și cu programul pe care îl dorești.

De la activități de team building și jocuri de grup, la turism activ și petreceri tematice, avem experiență în organizarea unor experiențe memorabile. De exemplu, participanții pot recrea scena unui asediu medieval. Costumați în cavaleri, vor lua cu asalt Cetatea Râșnov - o fortăreață construită în evul mediu care a rămas intactă până în ziua de astăzi. Sau poate o petrecere în jurul legendei lui Dracula este mai distractivă. Gazda va fi nimeni altul decât Contele Dracula.

Contactează-ne pentru a discuta detaliile unui pachet individual sau de grup pentru compania ta. Nu uita că ne ocupăm de tot, până în cel mai mic detaliu.

Idei pentru activiăți de
team building grozave în România
Curse cu snowmobilul. Alunecând spre succes.

Lupte pe câmpul de paintball. Singura victimă este plictiseala.

Tir. Cât de bine știi să atingi ținta?

Tir cu arcul. Ca în vremurile bune.

Curse cu ATV-ul. O porție de adrenalină. Let them take the bull by the handles.

Biking. Cobori la vale catre succes.

Aventuri outdoor. Parcul de Aventuri din Brașov este pentru cei curajoși și îndrăzneți.