Relaxează-te și bucură-te de România. Noi ne ocupam de restul.

RINA Tours & Travel oferă pachete speciale și servicii complete agențiilor de turism și călătorilor. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri de România. Și suntem pregătiți oricând să îți oferim servicii adaptate nevoilor și așteptărilor tale.

Tururi clasice. România oferă nenumărate obiective turistice fascinante: orașe medievale înconjurate de mistere și legende, mănăstiri izolate, munți magnifici și biodiversitatea extraordinară a Deltei Dunării. Și suntem experți în a organiza tururi pentru grupuri mari sau mici de turiști spre toate aceste destinații. Află mai mult.

Pachete turistice incentive pentru companii. Dacă plănuiești să investești în afacerea ta prin clădirea spiritului de echipă şi motivarea angajaților, noi te putem ajuta cu pachete incentive grozave. Turism, activiăți de teambuilding, jocuri de grup, petreceri tematice - toate excelent organizate. Află mai mult.

Ghizi turistici. Fie că vrei să faci un tur special, cum ar fi o excursie la podgorii, sau că vrei să te îmbarci într-un tur clasic, noi îți oferim cei mai buni ghizi, care sunt gata să împărtășească povești fascinante, în diverse limbi. Contactează-ne pentru mai multe informații.

Ticketing. DoVrei bilete la preț redus? Noi te ajutăm să obții cel mai bun preț de pe piață pentru că avem un serviciu de ticketing care oferă servicii excelente, non-stop. Și știm întotdeauna când vor fi lansate ofertele speciale. Contactează-ne pentru mai multe informații.

Transport. Te poți baza pe soluțiile de transport pe care ți le oferim. Fie că plănuiești o excursie cu un grup de 5 sau 50 de persoane, poți să fii sigur că vei ajunge la destinație repede și în siguranță. Și nu facem compromisuri când vine vorba de confort. Contactează-ne pentru mai multe informații.

Cazare.Orice nevoi și preferințe ai avea, te poți baza pe noi pentru a găsi cazarea perfectă pentru tine. Personalul nostru lucrează fără întrerupere pentru a face rezervări convenabile la un număr important de hoteluri din întreaga Românie. Află mai multe.

Masă. Ce zici de-o cină în aer liber? Sau poate preferi să iei masa la un restaurant elegant unde poți servi vânat și preparate tradiționale românești. Noi îți oferim un meniu variat, cu nenumărate opțiuni gastronomice delicioase. Află mai multe.